Categoria: Farmacoterapèutica

Interrupcions en el sistema de recepta electrònica a causa de les tasques de manteniment

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) informa que els dies 8 i 9 d'abril es duran a terme tasques de manteniment dels servidors de la base de dades del sistema de recepta electrònica (RELE) i de la base de dades de la història clínica electrònica de l'atenció primària (e-SIAP), necessàries per mantenir l'alta qualitat d'aquestes eines informàtiques, cosa que provocarà la interrupció del servei.

Les tasques es faran entre les 16.00 hores de dissabte i les 19.00 hores de diumenge. Mentre es facin els treballs, aquests serveis no estaran disponibles.

Els usuaris de la sanitat pública que necessitin alguna medicació de manera urgent durant aquest període de temps,és a dir, si no poden esperar fins dilluns, seran adreçats des de la farmàcia al punt d'atenció continuada (PAC) més pròxim, on els faran una recepta a mà.

Aquestes tasques de manteniment afectaran tots els serveis d'urgències de la xarxa sanitària pública i totes les oficines de farmàcia que tenguin obert aquests dos dies a les Illes Balears, però ja n'estan assabentats perquè puguin garantir l'assistència sanitària.

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears. 07/04/2017]