Categoria: Farmacoterapèutica

El Servei de Neurologia de Can Misses incorpora un farmacèutic especialitzat a la consulta de demències avançades

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Neurologia de l’Hospital Can Misses ha incorporat des del mes de març un farmacèutic a la consulta especialitzada en demències avançades. L’objectiu és adherir-se al Pla Estratègic de Cronicitat de les Illes Balears de manera coordinada amb el Servei de Farmàcia.

 

 

Es tracta d’una consulta especial mixta (presencial i telemàtica) destinada a l’atenció de pacients amb algun tipus de demència moderada-avançada que presentin alteracions cognitivoconductuals de tractament difícil. És a càrrec del Dr. Daniel Blasco, metge especialista en Neurologia, amb la presència permanent del farmacèutic dedicat a l’àrea clínica de Neuropsiquiatria, el Dr. Santos Navarro, que és farmacèutic hospitalari amb la subespecialització en Farmàcia Neuropsiquiàtrica pel Board of Pharmacy Specialties americà a Espanya, un dels catorze farmacèutics de tot l’estat que està acreditat amb aquesta subespecialitat i l’únic a les Illes Balears.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 31/07/2019]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Què en diu la premsa
*01/08/2019 periodicodeibiza.es - Can Misses incorpora a un farmacéutico a la consulta especializada en demencias avanzadas.
*01/08/2019 noticiasmallorca.es - El Servicio de Neurología de Can Misses incorpora un farmacéutico especializado a la consulta de demencias avanzadas.