Back Estàs aquí:Home Formació

Formació

Son Espases amplia l’oferta formativa especialitzada, de manera que podrà formar residents de rehabilitació

L’Hospital Universitari Son Espases ha ampliat la seva oferta de formació sanitària especialitzada, de manera que a partir de l’any vinent podrà formar residents de Medicina Física i Rehabilitació. En total, la Unitat Docent de Son Espases té actualment trenta-quatre especialitats mèdiques acreditades.

 

Llegeix més...

Les Balears oferiran 219 places al 2020 de formació sanitària especialitzada

Les Balears oferiran 219 places de formació sanitària especialitzada l’any 2020. D’aquesta bossa, 70 corresponen a l’àrea de medicina familiar i comunitària. També, per primera vegada, es formarà un geriatre i un metge rehabilitador.

 

Llegeix més...

Resultats definitius de les proves escrites de llengua catalana maig 2019

El mes de febrero 2019 es van publicar les proves de llengua catalana que es van realitzar el mes de maig. Una vegada acabat el procés de revisió, ja s'han publicat els resultats definitius de les proves escrites de llengua catalana dels nivells A2, B1, B2, C1, C2 i LA, corresponents a la convocatòria de maig de 2019. Es poden consultar a la web de la Direcció General de Política Lingüística.

Llegeix més...

Singapur va acollir el Congrés del Consell Internacional d'Infermeres 2019

Més de 5 000 infermeres de més de 120 països van participar en el Congrés del Consell Internacional d'Infermeres, que es va celebrar a Singapur des del 27 de juny fins l'1 de juliol. El Congrés biennal del CIE va ser la major trobada d'infermeres del món i en aquesta ocasió porta per lema "La salut, més enllà de la sanitat". 

Llegeix més...

S’acrediten 1.488 noves places de FSE per a la convocatòria 2019/20

El Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social ha acreditat 1.488 noves places de formació sanitària especialitzada (FSE), a data 26 de juny de 2019.

Del total d'aquestes places, 823 corresponen a Medicina; 599 Infermeria; 46 Psicologia clínica; 7 Farmàcia Hospitalària; 5 Radiofísica; i 8 d'accés per diverses titulacions.

Llegeix més...