Back Estàs aquí:Home Formació

Formació

Termini de presentació dels abstracts per participar en les VI Jornades IdISBa

L’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), durà a terme els dies 28 i 29 de novembre de 2019, les “VI Jornades IdISBa” a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Son Espases.

Llegeix més...

V Jornada de l’Estratègia de Cures Pal·liatives de les Illes Balears

cc epr523La Conselleria de Salut i Consum  organitza la V Jornada de l’Estratègia de Cures Pal·liatives de les Illes Balears a l’Hospital Universitari Son Llàtzer, el pròxim dia 11 d'octubre de 2019.

Llegeix més...

Conferència a Menorca: Somos lo que comemos y comemos como vivimos

El proper dimecres 18 de setembre es durà a terme la conferència "Somos lo que comemos y comemos como vivimos", que impartirà el director de l'Observatori de l'Alimentació, Jesús Contreras, el proper dimecres 18 de setembre dins dels actes del 30 aniversari de l'Escola de Salut Pública de Menorca.  

Llegeix més...

Devers 110.000 persones pateixen migranya a les Illes Balears

El dia 11, es van inaugurar les primeres Jornades sobre la Migranya a les Illes Balears, que tenen lloc fins el proper dissabte, dia 14, a l’Hospital Universitari Son Espases.

Llegeix més...

Cursos de llengua catalana octubre 2019 - gener 2020

8364L'Institut d'Estudis Baleàrics ofereix cursos de tots els nivells entre l'octubre de 2019 i el gener de 2020.

Cursos de llengua catalana

Els cursos de llengua catalana s’ofereixen a tots els nivells: A1, A2, B1, B2, C1, C2 i LA (llenguatge administratiu) i s’impartiran del 4 de febrer al 25 de maig a Palma, Alaró, Bunyola, Calvià, Eivissa, Inca i Llucmajor. Es podran estudiar en la modalitat presencial els nivells A1, A2, B1, B2, C1 i C2; modalitat semipresencial, els nivells B2, C1,C2 i LA; i, per últim, els cursos a distància estaran disponibles per als nivells B2, C1 i C2.

Llegeix més...