Back Estàs aquí:Home Formació

Formació

Presentació del Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària

La Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària (SEFH) comunica que el 63 Congrés Nacional de la SEFH se celebrarà a Palma del 8 al 10 de novembre de 2018.

La presentació del Congrés es va dur a terme a Palma, el passat mes de febrer, en una reunió a la qual van assistir Miguel Ángel Calleja, president de la SEFH; Pere Ventayol, president del Comitè, i Olga Delgado, coordinadora científica, i representants de 78 empreses de la indústria farmacèutica. També hi van ser Ana Lozano, vicepresidenta de la SEFH; Montserrat Pérez, secretària de la SEFH, i Javier García Pellicer, tresorer de la SEFH, juntament amb altres farmacèutics especialistes de tots els hospitals de Balears com a membres del comitè organitzador.

Llegeix més...

Primera sessió del club de lectura crítica d'articles a l'Hospital Can Misses

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha impulsat una nova iniciativa com a eina de discussió d'articles científics i de trobada de professionals per discutir de manera crítica, la validesa i l'aplicabilitat d'articles de revistes científiques: un Club de lectura crítica d'articles científics.

Una trobada multidisciplinar de professionals que es reunirà mensualment amb l'objectiu de consolidar coneixements metodològics, estadístics i de redacció científica.

Aquesta trobada va dirigida a titulats sanitaris del grau de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera i a Metges Interns Residents (MIR) de Medicina Familiar i Comunitària, Medicina Interna i Infermeres Internes Residents (IIR) i es tractaran específicament casos pràctics.

Llegeix més...

L'Hospital Son Llàtzer ha organitzat una jornada de portes obertes per a futurs residents

La Comissió de Docència de l'Hospital Son Llàtzer ha organitzat una jornada de portes obertes dirigida als futurs residents que, properament, hauran de triar el centre de docència de postgrau en el qual cursaran la seva residència. L'objectiu principal de la jornada ha estat donar a conèixer les característiques del centre, les seves instal·lacions, les especialitats existents i l'oferta docent.

El cap de docència de l'Hospital Son Llàtzer, Toni Figuerola, ha donat la benvinguda als futurs residents a la segona jornada d'aquestes característiques que es realitza a l'Hospital. A continuació, el tutor del Servei de Digestiu, Álvaro Brotons, ha explicat els motius pels quals fer la residència a l'Hospital Són Llàtzer pot ajudar-los a aconseguir una formació integral per completar els seus estudis. Finalment, els assistents han realitzat una visita guiada a les diferents unitats docents, instal·lacions i dotació general de cada servei.

Llegeix més...

Convocatòria extraordinària de l'EBAP dels nivells B1 i B2 de català

L’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) té previst convocar una prova extraordinària de català, dels nivells B1 i B2, exclusiva per al personal del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), amb les característiques que s'indiquen a continuació.

Prova extraordinària de l'EBAP

Nivells: B1 i B2

Dates:

Llegeix més...

L’Hospital Can Misses engega un club de lectura crítica d’articles

Avui, 7 de març de 2018, a les 13.30 hores, s’iniciarà a l’Hospital Can Misses un Club de lectura crítica d’articles.

Un Club de Lectura Crítica (CLC) és un grup d’individus que es reuneixen de manera regular per discutir críticament la validesa i l’aplicabilitat d’articles de revistes científiques amb l’objectiu de consolidar coneixements metodològics, bioestadístics i de redacció científica.

Aquesta primera sessió tindrà una durada de dues hores, amb una part teòrica sobre cerca bibliogràfica, a càrrec de Maria Costa, documentalista de l’Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera; i conceptes bàsics de lectura crítica (1 h 20 min aprox.) i una part pràctica, en la qual es llegirà críticament un article científic (40 min aprox.), a càrrec d’Alfonso Leiva, investigador de la Unitat Investigació del Gabinet Tècnic de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca.

Llegeix més...