Back Estàs aquí:Home Formació Notícies de formació

Formació

Administratius d'Urgències de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera es formen en matèria de mediació i resolució de conflictes

Durant dos dies, tretze administratius dels serveis d’admissió d’urgències de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera s’han format en un curs de comunicació i atenció l’usuari.

Aquests professionals que estan de cara al públic s’han format de manera teòrica i pràctica per saber com resoldre conflictes, mediació, bioètica, confidencialitat i dret a la intimitat. En la segona jornada han treballat conceptes com ara l’escolta activa, l’empatia, l’assertivitat i la comunicació telefònica.

Llegeix més...

I Jornada d'Atenció a la Cronicitat a l'Àrea de Salut de Menorca

L'Àrea de Salut de Menroca ha organitzat, per demà divendres dia 15 de desembre, una jornada per difondre i reflexionar al voltant del programa del pacient crònic

Es tracta de la I Jornada d'Atenció a la Cronicitat, adreçada als professionals d'atenció primària i especialitzada i de l'àmbit de l'atenció sociosanitària que es fa a Menorca.

L'objectiu d'aquesta trobada és difondre el programa del pacient crònic complex i del pacient crònic avançat; reflexionar sobre els aspectes crítics, com ara els bioètics; conèixer experiències d'altres comunitats en l'abordatge de la cronicitat; així com millorar la formació en aspectes concrets per poder desenvolupar el programa.

Llegeix més...

Pla de Formació de Llengua Catalana de l'EBAP per al 2018

En el BOIB núm. 149, de 7 de desembre de 2017, s'ha publicat la Resolució del director gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), per la qual s'aprova la convocatòria i les proves dels cursos de llengua catalana que organitza l'EBAP per a l'any 2018.

Els nivells que s'ofereixen són: A2, B1, B2, C1, C2 i llenguatge administratiu, segons el Pla de Formació de Llengua Catalana de l'any 2018, en les modalitats presencial, semipresencial i en línia.

Per a més informació, podeu consultar l'oferta de cursos a l'annex 1 i les instruccions per les quals es regeixen a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

El termini d'inscripció als cursos de llengua catalana de l’EBAP finalitza el 20 de desembre de 2017.

Llegeix més...

Jornada de Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica i Dona

La Conselleria de Salut organitza la Jornada de Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica i Dona, que se celebrarà demà dimecres, dia 13 de desembre, a la sala d’actes de la Conselleria de Salut, al Carrer Can Campaner de Palma.

Aquesta Jornada s’emmarca en les activitats de difusió de l’Estratègia de malaltia pulmonar obstructiva crònica de la CAIB, que es desenvolupa en el context del Pla de Qualitat del Sistema Nacional de Salut.

A més, la Conselleria de Salut impulsa una política de salut i gènere que pretén reduir les iniquitats en salut abordant les desigualtats de gènere.

Llegeix més...

Segona edició del curs de mobilització de pacients a l'Hospital de Manacor

Els zeladors de l'Hospital de Manacor han participat en la segona edició del curs de mobilització de pacients i ergonomia en el lloc de feina.

El curs ha estat impartit per Javier Jiménez, zelador i fisioterapeuta, i ha estat organitzat pel responsable de zeladors de l'Hospital de Manacor, Francesc Rosselló.

L'objectiu del curs era aprofundir en les tècniques de mobilització més adequades per tal d'oferir als pacients la millor atenció i, a la vegada, actuar en la prevenció de lesions dorsolumbars.

Aquesta activitat ha tengut molt d'èxit de participació, ja que hi han assistit un total de 57 zeladors.

Llegeix més...