Categoria: Cicles formatius i universitat

Establiment del grau d'experimentalitat del Màster en Psicologia General Sanitària

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 72, de 14 de maig de 2015, s'ha publicat la Resolució de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, per la qual s'estableix el grau d'experimentalitat dels estudis del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

La UIB va demanar en el mes de desembre de 2014, l'autorització per implantar i impartir els estudis del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària i també l'establiment del grau d'experimentalitat. En el mes de març de 2015, la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats va emetre un informe favorable i, en el mes d'abril d'aquest mateix any, el Consell de Govern va autoritzar la implantació i impartibilitat dels estudis del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària.

Ara es resol l'establiment del grau d'experimentalitat dels estudis del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària de la Universitat de les Illes Balears, per la seva similitud amb el grau d'experimentalitat del Màster Universitari en Enginyeria Industrial, atès que l'experimentalitat de la branca de ciències de la salut, a la qual pertany el Màster Universitari en Psicologia General Sanitària, és més propera a la branca d'enginyeria que a la de ciències socials i jurídiques.

[Font: BOIB. Núm. 72. 14/05/2015 ]

[Foto: Infosalut]

Notícies relacionades a Infosalut
*17/07/2015 - S'estableix el Títol oficial de Màster Universitari en Psicologia General Sanitària a la UIB.
*17/06/2013 - S'han publicat els requisits per a la verificació dels títols universitaris oficials de Màster en Psicologia General Sanitària.
*06/06/2013 - S'ha publicat l'acord sobre els plans d'estudi per a l'obtenció oficial del títol de Màster en Psicologia General Sanitària.