Categoria: Cicles formatius i universitat

Govern, UIB i IB-Salut signen el conveni de finançament dels estudis de Medicina

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, acompanyats del conseller d'Educació i Universitat, Martí March, de la consellera de Salut, Patrícia Gómez, i del director del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), Juli Fuster, han signat el Conveni entre el Govern de les Illes Balears, el Servei de Salut de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears per a la implantació dels estudis de Grau en Medicina.

Aquest conveni va ser aprovat en el Consell de Govern del passat 8 d'abril de 2016, amb la finalitat d'aconseguir implantar els estudis de Medicina el proper curs 2016-17 a les Illes Balears i fixar les línies de col·laboració i instrumentalitzar l'aportació que aquest Govern concedeix a la UIB per a la implantació i consolidació dels estudis de Grau en Medicina a les Illes Balears. El projecte es farà en 8 cursos acadèmics.

La presidenta del Govern Balear, ha manifestat entre altres aspectes, que aquesta comunitat autònoma ha realitzat una "aposta clara per l'educació, la innovació, la recerca i la formació", on "Salut és un camp estratègic".

El conveni es remetrà, amb la resta de documentació acreditativa que acompanya el pla d'estudis de Medicina, a l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA), amb la idea de reforçar i garantir el vist i plau final d'aquest organisme a la proposta de Balears.

[Font: Presidència de Govern. 02/05/2016]

[Foto: Conselleria de Salut]

Notícies relacionades a Infosalut
*06/05/2016 - Primera reunió de la Comissió Gestora de la Facultat de Medicina.
*
11/04/2016 - Aprovat el conveni de finançament dels estudis de grau en medicina a les Illes Balears.
*29/02/2016 - Autoritzada la creació de la Facultat de Medicina de la UIB.
*14/09/2015 - Presidència de Govern i la UIB treballen per oferir els estudis de Medicina l'any vinent.