Categoria: Cicles formatius i universitat

Obertura de la convocatòria per presentar sol·licituds d'acreditacions docents universitàries a través del programa ACADEMIA de l'ANECA

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) ha obert una nova convocatòria del programa d'acreditació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris (Programa ACADEMIA), el qual avalua el perfil dels sol·licitants per a l'accés als cossos de funcionaris docents universitaris (Professors Titulars d'Universitat i Catedràtics d'Universitat).

Aquest programa es regula pel Reial decret 1312/2007, de 5 d'octubre, que va ser modificat pel Reial decret 415/2015, de 17 de juny.

El procediment d'acreditació per a l'accés als cossos universitaris ha obert permanentment la convocatòria per a la presentació de sol·licituds a través de la Seu Electrònica del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports (MECD). Abans d'utilitzar l'aplicació informàtica, consultau aquestes instruccions.

Podeu consultar els nous criteris d'acreditació i tota la informació relativa a aquesta convocatòria a través d'aquest enllaç.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web del Programa ACADEMIA de l'ANECA.

[Font: Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació]

[Foto: ANECA]