Back Estàs aquí:Home Formació Notícies de formació Cicles formatius i universitat Salut estudia ampliar les places de pràctiques per a alumnes d'infermeria

Salut estudia ampliar les places de pràctiques per a alumnes d'infermeria

La Conselleria de Salut estudia ampliar les places de pràctiques d'infermeria que s'ofereixen a Atenció Primària. Així ho ha explicat la consellera de Salut, Patricia Gómez, la qual va rebre en audiència als representants del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears (UIB) per parlar de diferents temes relacionats amb la Facultat d'Infermeria.

A la reunió, que va tenir lloc el dimarts dia 7 de febrer, hi van assistir la presidenta i el secretari del Consell Social de la UIB, Francesca Mas i Joan March, respectivament, i també el subdirector de Cures Assistencials i Atenció a l'Usuari del Servei de Salut de les Illes Balears, Carlos Villafáfila.

Així mateix, durant la reunió, Villafáfila va explicar que els alumnes que enguany acabin els estudis d'infermeria podran accedir a la borsa de treball del Servei de Salut, atès que en l'acord al qual es va arribar amb els sindicats ja es preveu fer les actualitzacions pertinents un cop que s'acabi el període de formació o residència.

[Font: Conselleria de Salut. 08/02/2017]

[Foto: Conselleria de Salut]