Back Estàs aquí:Home Formació Notícies de formació Cicles formatius i universitat Convocatòria per acreditar oficialment qualificacions professionals sobre dependència

Convocatòria per acreditar oficialment qualificacions professionals sobre dependència

La Conselleria d’Educació i Universitat, mitjançant l’Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears (IQPIB), ha obert la convocatòria del procediment que permet avaluar i acreditar les competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral i/o de vies no formals de formació de les unitats de competència de 4 qualificacions professionals.

La finalitat de la convocatòria és millorar la integració laboral, la promoció professional i el reconeixement social dels candidats.

Requisits

-Tenir entre 18-20 anys complerts.

-Experiència laboral mínima de 2-3 anys relacionada amb les competències professionals que es volen acreditar amb un mínim de 1.200 h treballades els darrers 10 anys.

-Una formació no formal amb un mínim de 200 hores.

Qualificacions. Entre aquestes qualificacions es troben:

-Trasllat i mobilització d’usuaris i/o pacients, documentació i materials en centres sanitaris.

-Atenció sociosanitària a persones al domicili.

-Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

-Inserció laboral de persones amb discapacitat.

El termini de presentación de sol·licituds d’inscripció finaitza el dia 21 de setembre.
Per a més informació sobre aquest procés, poden consultar la pàgina web de l’Institut de les Qualificacions Professionals o contactar telefònicament o per correu electrònic amb el Punt d’Orientació Acadèmica i Professional (tel. 971 177 859 / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) o amb el mateix IQPIB (tel. 971 177 774 / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).

[Font: Conselleria d'Educació i Universitat. 05/09/2017]

[Foto: Fernando Urbano / Wheelchair Springtime Gang / CC BYND2.0]