Back Estàs aquí:Home Formació Notícies de formació Cicles formatius i universitat IV edició del Màster en Dret Sanitari a la UIB

IV edició del Màster en Dret Sanitari a la UIB

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) ha publicat la informació relacionada amb la IV edició del Màster en Dret Sanitari, que s’impartirà a la Universitat de les Illes Balears (UIB) durant l'any acadèmic 2018-19.

El Màster en Dret Sanitari sorgeix com la iniciativa d'unir un equip multidisciplinari pertanyent als diferents camps de les professions sanitàries i àrees jurídiques, amb l'objectiu de formar jurídicament el col·lectiu de professionals sanitaris, i d'especialitzar els juristes en un àmbit tan complex com el de les conseqüències jurídiques que dimanen dels actes del professional sanitari.

Es tracta d'un títol propi de la UIB, 60 ECTS (150 hores presencials), adreçat principalment als professionals relacionats amb les ciències de la salut, del dret i de la gestió sanitària

Dates, horaris i lloc de realització

Els divendres de 16 a 21 hores. L'inici està previst el 19 d’octubre de 2018 i finalitzarà el juliol de 2019. S'impartirà a l'edifici Antoni Maria Alcover i Sureda (campus universitari).

Preu i termini de matrícula

La matrícula ja està oberta. Us hi podeu matricular fins al 15 de setembre de 2018.

El preu és de 2.750 euros. Es farà un descompte als col·legiats a l’ICAIB, el COMIB, el COIBA i el COPIB que ho acreditin en el moment de formalitzar la matrícula.

 Podeu consultar tota la informació del Màster en aquest document.

Per a qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte amb els responsables del Màster a través de l'adreça de correu electrònic següent: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

[Font: Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears]