Back Estàs aquí:Home Formació Notícies de formació Cicles formatius i universitat Comença el programa de pràctiques d'estiu García-Palmer 2018 de l'IdISBa

Comença el programa de pràctiques d'estiu García-Palmer 2018 de l'IdISBa

Dilluns, 2 de juliol, va començar el programa de pràctiques d’estiu García-Palmer 2018 de l'Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa).

Les 4 places que s'ofereixen a estudiants per a completar la seva formació durant els mesos d’estiu en els grups de recerca de l’IdSIBa seran cobertes per:

- Pedro Castillo Pretel, que treballarà al grup de Nutrigenòmica i Obesitat.
- Neus Zuzama Pons, que treballarà al grup de Neurociència Cognitivo-Afectiva.
- Miguel Arash Enseñat, que s'incorporarà al grup de Neurobiologia.
- Maite Kefauver Silva, que s'incorporarà al grup de Procediments estadístics i psicomètrics aplicats en ciències de la salut.

Aquest programa pretén apropar la recerca biosanitària als estudiants universitaris de ciències de la salut del darrer curs de grau o màster, per tal d’ajudar-los en la seva preparació al món laboral i impulsar les vocacions científiques.

Les pràctiques tindran una durada de 10 setmanes que es distribuiran entre el 2 de juliol i el 7 de setembre. La contractació serà en la modalitat de contracte laboral de durada determinada, a raó de 6 hores diàries (30 setmanals).

Un cop finalitzades els candidats seleccionats hauran d’entregar al director científic de l’IdISBa una memòria en la qual constin els trets més destacables del desenvolupament de les pràctiques.

L’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) va publicar la resolució de la convocatòria del Programa de pràctiques d’estiu García-Palmer 2018. En aquest document podeu consultar la concessió de les places.

[Font: Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears]

[Foto: IdISBa]

*24/05/2018 - L’IdISBa ha obert la convocatòria del Programa de pràctiques d’estiu García-Palmer 2018.