Categoria: Formació continuada

Dia 7 de gener comença la inscripció als cursos de català

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Direcció General de Política Lingüística informa que s'obre el període d'inscripcions per als cursos de llengua catalana que es duran a terme entre els mesos de febrer i maig de 2016. El termini d'inscripció als cursos, que gestiona l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), comença dia 7 de gener i acaba dia 22 del mateix mes.

Per a aquesta convocatòria s'ofereixen cursos presencials dels nivells A1, A2, B1, B2, C1, C2 i llenguatge administratiu (LA). Els nivells B2, C1, i C2 s'impartiran també en les modalitats semipresencial i a distància.

Els cursos es duran a terme entre l'1 de febrer i el 20 de maig. El final d'aquesta convocatòria de cursos coincidirà amb l'obertura d'un nou període d'inscripcions per a les proves de català.

En aquesta convocatòria els cursos s'impartiran a Bunyola, Calvià, Eivissa, Inca, Llucmajor i Palma. Les persones interessades poden inscriure's i consultar tota la informació al web http://ieb.caib.es, telefonar al 971 177604 o adreçar-se als ajuntaments dels municipis indicats.

[Font: Conselleria de Participació, Transparència i Cultura. Institut d'Estudis Baleàrics. 03/01/2016]

[Foto: Conselleria de Participació, Transparència i Cultura. Institut d'Estudis Baleàrics]