Categoria: Formació continuada

L'EBAP ha obert una convocatòria de nou professorat per a la formació de la funció pública

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) ha obert un procés de selecció de nou professorat per a les iniciatives formatives previstes per a empleats públics de Balears.

L'objectiu de la iniciativa, d'acord amb el mandat del Consell Rector de l'EBAP, és millorar la pedagogia, avaluar la tasca docent i fer transparents els processos vinculats.

Aquesta convocatòria està dirigida, en primer lloc, a integrants de la funció pública del sector CAIB i també pretén captar l'atenció de professionals i docents de Balears que vulguin col·laborar amb l'EBAP i les seves accions formatives, ampliant el nucli de l'actual professorat.

L'EBAP ha previst una bústia electrònica per organitzar la inscripció telemàtica del personal docent i col·laborador. En aquest enllaç es pot trobar el formulari electrònic disponible i més informació.

La primera base de dades del professorat de l'EBAP que es generi a través de la bústia electrònica de l'EBAP serà per al desenvolupament de la formació d'habilitats directives en diverses matèries corresponents a l'àrea de gestió de l'organització i innovació, i a l'àrea de comunicació i habilitats personals.

El termini per a la presentació de les sol·licituds estarà obert fins al 3 de maig de 2016.

[Font: Escola Balear d'Administració Pública. 28/04/2016]

[Foto: Infosalut]