Categoria: Formació continuada

Nova oferta de sessions de Bibliosalut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears (Bibliosalut) ha incorporat tres noves sessions sobre l'ús de recursos bibliogràfics a la seva oferta formativa.

L'oferta de sessions de Bibliosalut comptava fins ara amb sis sessions sobre documentació científica: Introducció a l'ús de la Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears (Bibliosalut), El protocol de cerca bibliogràfica a les bases de dades biomèdiques, Cerca bibliogràfica a Cuiden Plus per a professionals d'infermeria, Web of Science i Journal Citation Reports: el factor d'impacte i altres índexs, Embase.com. Cerca bibliogràfica combinada a les bases de dades EMBASE i MEDLINE i Introducció al gestor bibliogràfic RefWorks per a professionals de ciències de la salut.

A partir d'ara aquesta programació es veurà ampliada i renovada amb la incorporació de tres noves sessions. Dues d'elles sobre dues bases de dades concretes: Cerca bibliogràfica a Physiotherapy Evidence Database (PEDro) per a professionals de la salut i Cerca bibliogràfica a Psicodoc per a professionals de la salut, adreçades a Fisioterapeutes i Psicòlegs, respectivament. I una darrera sobre el gestor bibliogràfic Mendeley, titulada Introducció al gestor bibliogràfic Mendeley per a professionals de ciències de la salut , que substitueix la sessió que fins ara s'oferia sobre RefWorks. Aquestes tres noves activitats neixen per donar a conèixer els recursos: PEDro, Psicodoc i Mendeley, disponibles a través de Bibliosalut.

Les sessions es poden sol·licitar per grups o serveis entre tot el personal del Sistema Sanitari Públic de les Illes Balears. A partir d'aquí el personal de Bibliosalut es desplaça al servei o centre en el seu horari habitual de sessions per tal d'impartir-les.

Totes les sessions estan acreditades per la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i es poden demanar des d'avui a través del formulari habilitat a Bibliosalut, que trobareu a l'apartat Serveis - Formació d'usuaris.

[Font: Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears. 06/03/2017]

[Foto: Bibliosalut]