Categoria: Formació continuada

Administratius d'Urgències de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera es formen en matèria de mediació i resolució de conflictes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Durant dos dies, tretze administratius dels serveis d’admissió d’urgències de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera s’han format en un curs de comunicació i atenció l’usuari.

Aquests professionals que estan de cara al públic s’han format de manera teòrica i pràctica per saber com resoldre conflictes, mediació, bioètica, confidencialitat i dret a la intimitat. En la segona jornada han treballat conceptes com ara l’escolta activa, l’empatia, l’assertivitat i la comunicació telefònica.

El curs ha estat organitzat per la Unitat Docent i de Formació de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera i impartit per Olga Ruesga, diplomada en treball social, llicenciada en geografia i història, amb un màster en bioètica i dret i un altre en direcció i gestió d’empreses sanitàries i directora de Comunicació i Atenció a l’Usuari de Badalona Serveis Assistencials, una organització municipal d’aquesta localitat catalana.

Segons la formadora, "l’important és l’aplicació a la vida diària d’aquestes tècniques i conceptes, i per això oferim eines pràctiques per sortir-se’n en situacions de conflicte en un servei d’urgències, sobre com donar la informació i com desenvolupar conceptes com ara l’empatia, l’assertivitat o l’escolta activa".

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 02/12/2017]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]