Back Estàs aquí:Home Formació Notícies de formació Formació continuada Jornada d'ecografia de sòl pelvià a l'Hospital Can Misses

Jornada d'ecografia de sòl pelvià a l'Hospital Can Misses

L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera informa que s'ha obert la inscripció a la Jornada d'ecografia de sòl pelvià, que es durà a terme el proper 26 d'octubre de 2018, en horari de matí (de 10 a 15 h), a la sala d'actes de l'Hospital Can Misses (edifici D+1).

Aquesta activitat, organitzada pel Servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, es dividirà en tres blocs: imatge anatòmica normal, imatge anatòmica patològica i transmissió d'imatges d'ecografia en temps real. A més dels temes tractats, la jornada dedicarà un breu espai per a comentaris, dubtes i debat en grup. Tot el programa anirà a càrrec de Mercedes Febles Borges, especialista en Obstetrícia i Ginecologia, experta en sòl pelvià.

El personal extern a l’Àrea de Salut interessat a assistir a la Jornada s'hi pot inscriure enviant correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , cal especificar les dades següents: nom i cognoms, DNI, categoria professional, centre de treball, correu electrònic i número de telèfon.

Us hi podeu inscriure fins al 15 d'octubre de 2018.

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera]

[Foto: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera]