Back Estàs aquí:Home Formació Notícies de formació Formació continuada IV Jornades de l’Estratègia de la Malaltia Renal Crònica de les Illes Balears

IV Jornades de l’Estratègia de la Malaltia Renal Crònica de les Illes Balears

La Conselleria de Salut, a través del Servei de Planificació Sanitària, ha organitzat les IV Jornades de l’Estratègia de la Malaltia Renal Crònica de les Illes Balears, que tindran lloc dia 14 de desembre de 2018, a l’Hospital Son Llàtzer.

A la Jornada es presentaran diverses ponències, entre elles, "L'estat actual i les noves accions proposades en la Estratègia de la Malaltia Renal Crònica de les Illes Balears".

Així mateix, aquesta Jornada comptrà amb uns tallers que es duran a terme simultàniament sobre casos clínics i noves recomanacions dietètiques incloses en el e-siap, per als pacients amb malaltia renal crònica.

El programa científic ha estat coordinat per la Dra. Escarlata Angullo, metgessa de família del Centre de Salut Escola Graduada.

La inscripció és gratuïta i es farà exclusivament a través de la pàgina web.

La persona de contacte és Maria Asunción Gelabert (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )

[Font: Conselleria de Salut. Servei de Planificació Sanitària. 08/11/2018]

[Foto: Conselleria de Salut]