Categoria: Formació continuada

Convocatòria d’experts avaluadors de formació continuada

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 54, de dia 25 d’abril de 2019, s’ha publicat la Resolució de la directora general d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut, de 16 d’abril de 2019, per la qual es convoca un procediment de selecció d’experts avaluadors de formació continuada, de conformitat amb les bases de l’annex 1.

S’aprova la convocatòria del procés selectiu per cobrir 130 places d’experts avaluadors de formació continuada corresponent a la Direcció General d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut de la Conselleria de Salut de les Illes Balears. S’aplicarà el procediment pel qual es regulen la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries de les Illes Balears, el procediment d’acreditació i les activitats de col·laboració i avaluació que duen a terme experts avaluadors, així com les indemnitzacions que se’n deriven.

S’aproven les bases que regeixen aquesta convocatòria i el barem de mèrits que s’hi ha d’aplicar, que conté l’annex 1. i 3. com també, informar que el Comitè d’Avaluació és l’òrgan encarregat de tramitar i instruir els procediments de selecció dels experts avaluadors i n’ha de fer la proposta de designació.

[Font: BOIB. Núm. 54. 25/04/2019]

[Foto: Infosalut]