Back Estàs aquí:Home Formació Notícies de formació Formació sanitaria especializada

Formació especialitzada

Son Espases amplia l’oferta formativa especialitzada, de manera que podrà formar residents de rehabilitació

L’Hospital Universitari Son Espases ha ampliat la seva oferta de formació sanitària especialitzada, de manera que a partir de l’any vinent podrà formar residents de Medicina Física i Rehabilitació. En total, la Unitat Docent de Son Espases té actualment trenta-quatre especialitats mèdiques acreditades.

 

Llegeix més...

Les Balears oferiran 219 places al 2020 de formació sanitària especialitzada

Les Balears oferiran 219 places de formació sanitària especialitzada l’any 2020. D’aquesta bossa, 70 corresponen a l’àrea de medicina familiar i comunitària. També, per primera vegada, es formarà un geriatre i un metge rehabilitador.

 

Llegeix més...

S’acrediten 1.488 noves places de FSE per a la convocatòria 2019/20

El Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social ha acreditat 1.488 noves places de formació sanitària especialitzada (FSE), a data 26 de juny de 2019.

Del total d'aquestes places, 823 corresponen a Medicina; 599 Infermeria; 46 Psicologia clínica; 7 Farmàcia Hospitalària; 5 Radiofísica; i 8 d'accés per diverses titulacions.

Llegeix més...

S’acredita la Unitat Docent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera

L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha aconseguit acreditar-se com a unitat docent multiprofessional en l’especialitat de medicina familiar i comunitària. Aquesta acreditació suposa ampliar la formació que s’hi ofereix també al personal d’infermeria, a més d’ampliar de quatre a set el nombre de centres docents.

Llegeix més...

L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera formarà enguany a deu residents

Enguany, l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera formarà deu nous professionals, concretament vuit metges interns residents (MIR) i 2 infermeres internes residents (IIR) de l’especialitat obstetricoginecològica (comare).

Llegeix més...