Categoria: Formació especialitzada

El COIBA organitza el curs de preparació a l'examen EIR per a infermeres

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balers (COIBA) organitza, un any més, el curs de preparació per a l’examen d’Infermer/Infermera Intern/Interna Resident (EIR), que se celebra anualment a nivell estatal, per poder accedir a la formació infermera especialitzada: comares, infermeres pediàtriques, de salut mental, especialistes en Infermeria familiar i comunitària, Infermeria geriàtrica o Infermeria del treball. Per això, han de superar un examen de coneixements para poder fer la residència d'infermeria en l'especialitat i el lloc d'Espanya que triïn o on estigui disponible la plaça.

Aquest curs, organitzat pel COIBA i impartit per l'Institut de Formació Sanitària (IFSES), té una durada aproximada d’un any i prepara els graduats en Infermeria en aspectes més específics i concrets del temari.

De les 1.050 places ofertes a tot Espanya el 2018, 27 són a les Illes Balears: comares (14), infermeres de salut mental (5), Infermeria pediàtrica (4) i Infermeria familiar i comunitària (4). Aquestes places es distribueixen entre els centres de salut i els hospitals públics de les Illes Balears.

[Font: Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears. 06/04/2018]

[Foto: COIBA]