Back Estàs aquí:Home Formació Notícies de formació Formació sanitaria especializada Urologia de Son Espases ha organitzat un Curs d’Actualització en CPRCm i cirurgia renal laparoscòpica per a residents

Urologia de Son Espases ha organitzat un Curs d’Actualització en CPRCm i cirurgia renal laparoscòpica per a residents

El Servei d’Urologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha organitzat, recentment, un Curs d’Actualització en CPRCm i cirurgia renal laparoscòpica, en el qual han participat residents i adjunts joves dels Hospitals Vall d’Hebrón, Bellvitge, Vilafranca i Corporació Sanitària Parc Taulí, a més dels residents de Son Espases.

L’objectiu d’aquesta activitat ha estat l’entrenament i el desenvolupament d’habilitats quirúrgiques en pelvitrainer i de cirurgia mínimament invasiva en animal d’experimentació (model porcí).

Durant el curs s’han utilitzat pelvitrainers amb software avançat per a l’avaluació continuada durant els exercicis: coordinació, lateralitat, habilitat, percepció de profunditat, velocitat, etc.

D’aquesta manera, en finalitzar la pràctica, els alumnes han pogut veure les seves habilitats i els aspectes en què poden millorar.

En tot moment, els adjunts del Servei d’Urologia de Son Espases, han supervisat els entrenaments.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 03/07/2018]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]