Categoria: Formació especialitzada

Inici de la tramitació del Decret que regula la Formació Sanitària Especialitzada a les Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 78, de 26 de juny de 2018, s'ha publicat la Resolució de la directora general d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut, per la qual se sotmet a informació pública l'esborrany inicial del Projecte de decret pel qual es regula l’ordenació del sistema de formació sanitària especialitzada en l’àmbit de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

Aquest Projecte de decret té per objecte l’ordenació dels sistema de formació sanitària especialitzada a les Illes Balears, de conformitat amb el que estableix el Reial decret 183/2008, de 8 de febrer, pel qual es determinen i classifiquen les especialitats en ciències de la salut i es desenvolupen determinats aspectes del sistema de formació sanitària especialitzada (vegeu Memòria d'impacte normatiu).

S’ha obert un procés d’informació pública, mitjançant el qual tots els ciutadans poden informar-se del Projecte de decret i incorporar-hi les seves propostes i suggeriments.

Les al·legacions s’han de presentar a la seu de la Direcció General d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut (carrer de Jesús, 38 A, 07010, de Palma) o a qualsevol dels llocs que determina la legislació vigent, i han d’anar adreçades a la Direcció General d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut de la Conselleria de Salut.

Igualment, s’ha habilitat la possibilitat de presentar al·legacions a través dels mitjans telemàtics, des de l’apartat “Participació en l’elaboració de normativa” de la pàgina web del Portal de Participació Ciutadana del Govern de les Illes Balears.

Aquest procés participatiu estarà obert fins al dia 17 de juliol de 2018 (inclòs).

[Fonts: BOIB. Núm. 078. 26/06/2018 - Conselleria de Salut. 28/06/2018]

[Foto: Infosalut]

Noticies relacionades a Infosalut
*23/05/2019 - Aprovació del decret que regula la formació sanitària especialitzada a Balears.