Back Estàs aquí:Home Formació Notícies de formació Formació sanitaria especializada El COMIB acull la VI Balearic Meeting of European Residents & Young GPs

El COMIB acull la VI Balearic Meeting of European Residents & Young GPs

El Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB) va acollir la VI Balearic Meeting of European Residents & Young GPs, durant els dies 14 i 15 de setembre a Palma.

La sisena trobada internacional de metges joves europeus d'Atenció Primària va comptar amb  la participació d'un centenar de professionals de diversos països d'Europa.

Les jornades van ser inaugurades per Elena Muñoz Seco, presidenta de la IBAMFIC; Atanasio García Pineda, director assistencial del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) i el doctor Enrique Álvarez.

Durant aquests dos dies els assistents van poder debatre sobre aspectes relacionats amb les malalties infeccioses emergents o el chemsex i es van impartir diferents tallers sobre exploració per ecografia GP, espirometria i teràpies respiratòries, reanimació cardiopulmonar o tècniques per gestionar un pacient difícil, entre d'altres.

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears]

[Foto: COMIB]