Categoria: Formació especialitzada

Son Espases amplia l’oferta formativa especialitzada, de manera que podrà formar residents de rehabilitació

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Universitari Son Espases ha ampliat la seva oferta de formació sanitària especialitzada, de manera que a partir de l’any vinent podrà formar residents de Medicina Física i Rehabilitació. En total, la Unitat Docent de Son Espases té actualment trenta-quatre especialitats mèdiques acreditades.

 

 

Segons la Comissió Nacional de Medicina Física i Rehabilitació, aquesta darrera especialitat comprèn el diagnòstic, la valoració, la prevenció i el tractament de les incapacitats i està orientada a facilitar, mantenir o recuperar el grau màxim possible de capacitat funcional i independència. Es tracta d’una especialitat en canvi continu i en creixement exponencial.

Per al Servei de Medicina Física i Rehabilitació, la formació de futurs especialistes suposa un impuls per continuar millorar i innovar en l’assistència que es presta a Son Espases. De ben segur que garantirà el planter d’aquests professionals, atès que es tracta d’una especialitat amb molta demanda.

El Servei de Medicina Física i Rehabilitació de Son Espases compta amb nou facultatius especialistes i comprèn les unitats monogràfiques següents: Unitat de Neurorehabilitació, Unitat de Rehabilitació Infantil, Unitat de Rehabilitació en Patologia Traumatològica, Unitat de Rehabilitació del Sòl Pelvià, Unitat d’Amputats, Unitat de Limfedemes, Unitat de Rehabilitació Respiratòria i, d’incorporació recent, Unitat de Paràlisi Facial, Unitat de Rehabilitació Intervencionista i Unitat Multidisciplinària d’ELA.

[Font: Conselleria Salut i Consum. 05/08/2019]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Què en diu la premsa
*05/08/2019 diariodemallorca.es - Son Espases formará en 2020 a residentes de rehabilitación.
*05/08/2019 noticiasmallorca.es - Son Espases amplía su oferta formativa especializada, de modo que podrá formar residentes de rehabilitación.