Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària

Gestió sanitària

Llistes definitives d’admesos i exclosos del concurs de trasllats voluntari d’infermeria dependents de l’IB-Salut

ins epr407En el BOIB núm. 109, de dia 8 d’agost de 2019, s’ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), de 7 d’agost de 2019, per la qual s'aproven les llistes definitives aspirants admesos i exclosos en el concurs de trasllats voluntari per a proveir places bàsiques vacants de la categoria d'infermer/infermera dependents de l’IB-Salut, convocat mitjançant la Resolució d'1 d'agost de 2018 per la qual es convoca un concurs de trasllats voluntari per a proveir places bàsiques vacants de diverses categories de personal estatutari de l’IB-Salut.

 

Llegeix més...

Convocatòria de dues places de director de zona i una de Responsable d’Infermeria

En el BOIB núm. 110, de dia 10 d’agost de 2019, s’han publicat les Resolucions de la directora gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, per les quals es convoquen, pel procediment de lliure designació, els llocs de trebals següents:

Llegeix més...

L’Hospital d’Inca habilita un gimnàs de prerehabilitació per a pacients de càncer de còlon

A partir de mitjans del mes d’agost, l’Hospital Comarcal d’Inca disposarà d’un gimnàs de prerehabilitació destinat a pacients que s’han de sotmetre a una intervenció quirúrgica per càncer de còlon. Múltiples estudis avalen que la millora de l’estat funcional, cognitiu i nutricional del pacient abans de l’operació redueix la incidència de complicacions postoperatòries i l’estada hospitalària total i en millora la qualitat de vida. Inicialment, aquest projecte està adreçat a pacients candidats a intervencions de cirurgia colorectal, tot i que més endavant d’altres també se’n podran beneficiar.

Llegeix més...

Nomenament del director de l’Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral (IBASSAL)

En el BOIB núm. 107, de dia 3 d’agost de 2019, s’ha publicat el Acord del Consell de Govern, de 2 d’agost de 2019, el nomenament del director de l’Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral (IBASSAL).

Llegeix més...

Nomenament de la Cap de la Secretaria del Gabinet de la Conselleria de Salut

En el BOIB núm. 113, de dia 17 d’agost de 2019, s’ha publicat la Resolució de la consellera de Salut i Consum, de 12 d’agost de 2019, per la qual es disposa el nomenament de personal eventual de la Conselleria de Salut i Consum.

S’ha nomenat amb efectes del dia 12 d'agost, a la senyora Miriam Muñoz Resta, en el lloc anomenat Cap de la Secretaria del Gabinet.

Llegeix més...