Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària

Gestió sanitària

Es convoca una plaça d’especialista en Nefrologia de l’Hospital Mateu Orfila

En el BOIB núm. 99, de dia 18 de juliol de 2019, s’ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), de 11 de juliol de 2019, per la qual es convoca un procediment especial de selecció de personal estatutari temporal de l’IB-Salut e la categoria de facultatiu especialista d’àrea de Nefrologia de l’Hospital Mateu Orfila corresponent a la gerència de l’Àrea de Salut de Menorca (Exp. ASME-09/2019).

Llegeix més...

Concurs de fotografia i vídeo “Inca a Flor de Piel”

L'Hospital Comarcal d'Inca (HCIN) convoca el Concurs de fotografia i vídeo “Inca a Flor de Piel”, amb la finalitat de donar a conèixer els beneficis del contacte pell amb pell després del naixement i en el puerperi, així com normalitzar i visibilitzar aquesta actuació donant protagonisme a les famílies a les quals s'acompanya en el procés de ser mares i pares.

Llegeix més...

Es convoca el lloc de treball de Supervisor d’Unitat de Quiròfans de Verge de la Salut

En el BOIB núm. 99, de dia 18 de juliol de 2019, s’ha publicat la Resolució del director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, el lloc de supervisor/a d’Unitat de Quiròfans de Verge de la Salut (QUIC) i CMA de Verge de la Salut (UHC1).

Llegeix més...

Convocat el lloc de treball de Cap d’Unitat d’Admissió de l’Hospital Mateu Orfila

En el BOIB núm. 99, de dia 18 de juliol de 2019, s'ha publicat la Resolució del Director Gerent de l’Àrea de Salut de Menorca per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, el càrrec de Cap d’Unitat d’Admissió de la plantilla orgànica autoritzada de l’Hospital Mateu Orfila.

Llegeix més...

Es convoca una plaça d’especialista en Radiodiagnòstic de l’Hospital Mateu Orfila

En el BOIB núm. 99, de dia 18 de juliol de 2019, s’ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), de 9 de juliol de 2019, per la qual es convoca un procediment especial de selecció de personal estatutari temporal de l’IB-Salut de la categoria de facultatiu especialista d’àrea de Radiodiagnòstic de l’Hospital Mateu Orfila corresponent a la gerència de l’Àrea de Salut de Menorca (Exp. ASME-08/2019).

Llegeix més...