Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Institucions sanitàries

Institucions sanitàries

Nou decret de l'estructura bàsica de l'IB-Salut

En el BOIB núm. 107, de dia 3 d’agost de 2019, s’ha publicat el Decret 63/2019, de 2 d’agost, pel qual s'estableix l'estructura orgànica bàsica del Servei de Salut de les Illes Balears.

Llegeix més...

Modificació del Decret 12/2019 pel qual s’estableixen les competències i l’estructura de les Conselleries de la CAIB

En el BOIB núm. 106, de dia 2 d’agost de 2019, s’ha publicat el Decret 21/2019, de 2 d’agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel es modifica el Decret 12/2019 de 2 de juliol, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB).

Llegeix més...

L’IDISBA llança la tercera convocatòria dels Projectes Intramurals Synergia i Primus

L’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), reafirma el compromís amb els ajuts per a la realització de projectes d’investigació en salut amb la III convocatòria dels Projectes Intramurals Synergia i Primus, per valor de 190.000 €.

 

Llegeix més...

S'actualitzen les classificacions de pròtesis diferents a les pròtesis de membres, pròtesis auditives i altres recanvis

En el BOE núm. 138, de dia 10 de juny de 2019, s’ha publicat la Resolució de 21 de maig de 2019, de la Direcció General de Cartera Bàsica de Serveis del Sistema Nacional de Salut i Farmàcia, per la qual s'actualitzen les classificacions de pròtesis diferents a les pròtesis de membres, pròtesis auditives i altres recanvis de components externs d'implants quirúrgics per al Sistema informatitzat per a la recepció de comunicacions de productes ortoprotètics al Sistema Nacional de Salut.

Llegeix més...

La Conselleria de Salut, el Servei de Salut i Atenció Primària de Mallorca condemnen enèrgicament l’agressió verbal a un metge

Un metge d’Atenció Primària de Mallorca ha estat agredit verbalment la passada setmana per un pacient al Centre de Salut Valldargent (Palma). Els fets varen succeir quan el metge va atendre la consulta d’un pacient que demanava un informe específic. La disconformitat respecte al contingut d’aquest document va originar una actitud agressiva per part del pacient que finalment va derivar en insults i amenaces xenòfobes cap al facultatiu. Els professionals del centre varen donar avís a la Policia Nacional i el metge va denunciar els fets.

 

Llegeix més...