Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Institucions sanitàries

Institucions sanitàries

L'actuació de les corals posa el punt final als actes del XX aniversari de l'Hospital de Manacor

L'Hospital de Manacor ha celebrat el seu XX aniversari amb un programa d'actes molt complet que ha comptat amb conferències, jornades esportives i activitats diverses, i ha culminat amb un acte de cloenda, que es va celebrar el dia 15, a l'Auditori de Manacor.

La directora gerent, Catalina Vadell Nadal, va recordar tots aquests actes i donava les gràcies a tots els que han fet possible que l'hospital compleixi aquests primers XX anys, i va donar pas al concert de les diferents corals de la comarca de Llevant que es van voler sumar a la celebració.

Va obrir el concert el Cor de Dones de Porto Cristo, dirigides per Maria Antònia Gomila; per seguir amb l'actuació de la Coral de Manacor, Ars Antiqua, dirigida per Ferran Montero. Per acabar aquest acte, les corals de Sant Joan, Felanitx, Conservatori de Felanitx, Ses Salines i el Cor de Ciutat, sota la batuta de Joan Laínez, van fer un concert de Gospel. Posteriorment, van actuar juntes totes les corals.

Llegeix més...

Reunió entre la Conselleria de Salut i la Societat Espanyola de Malalties Infeccioses de Balears

La consellera de Salut, Patricia Gómez, i la directora general d'Acreditació, Docència i Investigació en Salut, Margalida Frontera, han rebut en audiència els representants de la Societat Espanyola de Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica (SEIMC) de Balears.

En la reunió, en què han participat Melcior Riera i José Luis Pérez, membres de la SEIMC, Gómez ha escoltat les reivindicacions i propostes plantejades en relació amb la creació de l'especialitat en malalties infeccioses i el tractament que té l'especialitat en microbiologia dins la proposta de sistema de troncalitat de la formació sanitària especialitzada.

La consellera s'ha compromés a recollir les reclamacions de les diferents societats científiques per traslladar-les al Consell Interterritorial del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, celebrat el 21 de juny, i poder mantenir així entre tots el prestigi de la formació sanitària especialitzada.

Llegeix més...

Un grup de zeladors de l'Hospital de Manacor visita l'Hospital d'Inca

Una representació de zeladors de l'Hospital de Manacor, encapçalada pel seu responsable, Francesc Rosselló, ha visitat les instal·lacions de l'Hospital Comarcal d'Inca per conèixer el seu sistema de treball.

Han estat rebuts per la cap de zeladors, Patricia del Valle, i per un excompany de l'Hospital de Manacor, Tòfol París.

Tots junts han recorregut les instal·lacions de l'Hospital d'Inca.

Llegeix més...

Reunió entre la Conselleria de Salut i SEMES

La consellera de Salut, Patricia Gómez, acompanyada per la directora general d'Acreditació, Docència i Recerca en Salut, Margalida Frontera, ha rebut en audiència els representants de la Societat Espanyola de Medicina d'Urgències i Emergències de les Balears (SEMES).

Jordi Puiguriguer, president de SEMES, i Rosa Robles, secretària científica de SEMES, han exposat les reivindicacions i propostes, pel que fa al posicionament sobre la troncalitat i la creació de l'especialitat d'Urgències segons les indicacions de la Unió Europea, per a una atenció més bona a la població.

Llegeix més...

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera s'ha reunit amb el Comitè de Seguiment de l'Activitat Assistencial

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera s'ha reunit a l'Hospital Can Misses amb els representants de salut dels ajuntaments i del Consell de Formentera en el Comitè de Seguiment de l'Activitat Assistencial.

A la trobada, hi han assistit Nacho García, director assistencial del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), i Francisco Cárceles, subdirector d'Atenció Hospitalària, a més del gerent de l'Àrea de Salut, Josep Balanzat. Durant la reunió, han rebut informació de primera mà de l'actualitat sanitària per part dels representants de les corporacions locals: Estefanía Torres, regidora de Recursos Humans i Seguretat de l'Ajuntament d'Eivissa; Vanessa Parellada, consellera del Consell de Formentera; Neus Marí, regidora de l'Ajuntament de Sant Antoni; Antònia Picó, regidora de l'Ajuntament de Santa Eulària; i Lourdes Marí, regidora de Sanitat i Benestar Social de l'Ajuntament de Sant Joan.

Llegeix més...