Categoria: Institucions sanitàries

El SEIB112 ha registrat un total de 183 incidents durant la nit de Cap d'Any

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Sistema d'Emergències de les Illes Balears, SEIB112, que depèn de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques, ha rebut un total de 959 telefonades durant la nit de Cap d'Any, entre les 8 del vespre de dia 31 i les 8 del matí de dia 1; i ha registrat 183 incidents. Per illes, hi ha hagut en total 158 incidències a Mallorca, 7 a Menorca, 17 a Eivissa i 1 a Formentera.

Per tipus d'incident, la majoria han estat assistències mèdiques en establiments i vies públiques (32) i accidents de trànsit (9).

Per illes, a Mallorca hi ha hagut 26 assistències mèdiques en establiments i vies públiques, entre d'altres, 7 accidents de trànsit i 13 agressions físiques.

A Menorca, s'han gestionat 4 incidents de rellevància, 3 per assistències mèdiques en la via pública i 1 per agressions físiques.

A l'illa d'Eivissa les incidències més destacades han estat 8. Entre aquestes, 3 assistències mèdiques en la via pública i 2 accidents de trànsit. I a Formentera només s'ha registrat 1 incident per conducció perillosa.

La incidència més rellevant ha estat l'accident de trànsit d'un vehicle, que es va produir minuts després de les 7 del matí, a l'alçada de la sortida número 30 de la MA-13 (Alcúdia), amb resultat d'una víctima mortal.

[Font: Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques. Direcció General d'Emergències i Interior. 01/01/2017]

[Foto: Ingo Joseph / People crowd walking / CC-by-sa-2.0]