Categoria: Institucions sanitàries

S'ha signat un conveni sobre projectes d'investigació, salut i medi ambient

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i el director territorial de "la Caixa" a les Illes Balears, Xicu Costa, han signat un Conveni de col·laboració entre ambdues parts per dur a terme actuacions i projectes en matèria d'investigació, salut i medi ambient durant l'any 2017, amb un pressupost màxim de 400.000 euros financiats per "la Caixa".

L'objectiu és millorar la salut ambiental i, en conseqüència, el benestar de les persones.

Aquest conveni públic-privat, entès com a una nova línea d'actuació, contribueix a ampliar les fronteres del coneixement i aposta per la investigació amb la cura del medi ambient i la salut de les persones.

Es potenciarà l'execució de projectes, accions i estratègies que intervengui en la reducció de la contaminació per millorar la salut humana i regenerar la qualitat de l'ambient atmosfèric, que ajudin a la mitigació del canvi climàtic, garanteixin la qualitat i la disponibilitat d'aigua, i que lluitin contra les espècies que puguin ser nocives per a les persones. També es comptarà amb la participació d'entitats vinculades a la investigació científica.

Així mateix, hi haurà una Comissió de Seguiment que decidirà les actuacions corresponents.

[Font: Presidència del Govern. 31/01/2017]

[Foto: Presidència del Govern]