Categoria: Institucions sanitàries

Homenatge a 33 professionals d'Atenció Primària que s'han jubilat en els darrers sis mesos

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Trenta-tres professionals d'Atenció Primària de Mallorca han rebut un homenatge a la capella de Can Campaner amb motiu d'haver-se jubilat.

Es tracta de 7 metges de família, 2 pediatres, 12 infermers, 1 comare, 4 auxiliars d'infermeria, 1 fisioterapeuta, 3 zeladors i 3 auxiliars administratius.

Tots aquests professionals de la sanitat, que han arribat al final de la seva llarga carrera entre el setembre de 2016 i el febrer de 2017, han rebut l'agraïment del director general del Servei de Salut, Juli Fuster, i del gerent d'Atenció Primària de Mallorca, Miquel Caldentey. També han assistit a l'acte la subdirectora d'Atenció Primària i Urgències Extrahospitalàries, Rosa Duro, i la directora mèdica i la directora d'infermeria d'Atenció Primària, Antònia Roca i Maria Antònia Font, respectivament.

Juli Fuster i Miquel Caldentey han expressat als homenatjats l'agraïment per l'esforç i la dedicació durant dècades de servei en un àmbit tan important per a la població com és la salut, i han reconegut que cadascuna de les trenta-tres persones honorades mereixia molt més que aquest modest acte, en el qual han rebut un petit obsequi.

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears. 21/03/2017 ]

[Foto: IB-Salut]

*28/03/2017 noticiasmallorca.es - El IbSalut rinde homenaje a 33 profesionales de la Atención Primaria de Mallorca.
*21/03/2017 gentedigital.es - El IbSalut rinde homenaje a 33 profesionales de la Atención Primaria de Mallorca .