Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Institucions sanitàries Jornada esportiva dels treballadors de l'Hospital de Manacor

Jornada esportiva dels treballadors de l'Hospital de Manacor

Els treballadors de l'Hospital de Manacor han gaudit d'una Jornada esportiva que ha començat amb un partit de Futbol-7 entre els equips formats per treballadors de l'Hospital d'Inca i de l'Hospital de Manacor. A continuació han començat els partits de bàsquet 3x3 i seguidament els de pàdel.

La Jornada esportiva, organitzada amb motiu dels 20 anys de l'Hospital, en el Rafa Nadal Sport Centre ha resultat molt concorreguda, amb una alta participació de treballadors de l'Hospital manacorí i bon ambient. Cal destacar la col·laboració del centre esportiu que ha ajudat en tot moment a la bona organització de la Jornada.

Finalment, la final de Futbol-7 ha enfrontat l'equip de Quiròfan de l'Hospital de Manacor amb el de l'Hospital d'Inca. El partit ha acabat en un 2 a 2. En la tanda de penals ha guanyat l'equip de l'Hospital d'Inca, per la qual cosa ambdós equips han decidit que més endavant hauran de jugar el partit de tornada.

L'equip nomenat "Maccabi De Levantar" s'ha proclamat campió de la competició de bàsquet 3x3, ja que l'equip "Els supers" ha quedat el segon classificat.

La Jornada ha acabat amb un dinar de germanor a les instal·lacions del Rafa Nadal Sport Centre.

[Font: Hospital de Manacor. 10/04/2017]

[Foto: Infosalut]

Què en diu la premsa
*08/04/2017 Diario de MallorcaMás de cien trabajadores del hospital de Manacor disfrutan en el Rafa Nadal Sports Centre.