Categoria: Institucions sanitàries

El COIBA celebrarà el Dia Internacional de la Infermera el proper 12 de maig a Palma

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) celebrarà el Dia Internacional de la Infermera el proper 12 de maig a Palma, amb una trobada professional i social, a les 18.00 hores, al Palma Aquarium. El lema d'aquest any és "Infermeres, una veu per liderar. Assolint els objectius del desenvolupament sostenible".

Es prega als col·legiats que hi vulguin participar, que confirmin l'assistència abans del dia 21 d'abril, al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., per motius d'organització.

La presidenta del COIBA, Rosa María Hernández Serra, obrirà l'acte, en el qual intervindran també les autoritats convidades i es farà el lliurament de la insígnia d'or a les infermeres jubilades al llarg de l'últim any, i la insígnia de plata a les infermeres que han complert 25 anys de col·legiació. També s'anunciaran els noms dels guanyadors del premi infermera de l'any 2017 i dels premis d'investigació.

Rosamaria Alberdi Castell, infermera, professora de la UIB i doctora honoris causa per la Universidad de Murcia, impartirà una conferència sota el títol: "Assegurar la cura excel·lent. La veu de les infermeres en les polítiques i en els canvis del sistema sanitari ".

[Font: Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears. 12/04/2017]

[Foto: COIBA]