Categoria: Institucions sanitàries

Son Espases participa en un simulacre de sospita d'un pacient amb el virus de l'Ebola

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Universitari Son Espases ha participat, conjuntament amb altres organismes, en un simulacre de resposta global i coordinada davant la presència de diferents malalts, a bord d’un buc, sospitosos de patir el virus de l'Ebola.

Durant el simulacre, s’ha seguit el protocol establert i s’ha aprofitat per revisar tot el circuit, des de l’arribada del pacient al centre hospitalari fins a l’enviament de les mostres biològiques. El personal d’infermeria i el personal mèdic de la Secció d’Infecciosos del Servei de Medicina Interna de Son Espases han assajat la col·locació i la retirada dels equips de protecció individual.

En el simulacre, hi ha participat la Central de Comunicacions, Seguretat, zeladors, neteja, el Laboratori de Microbiologia i el d’Ànàlisis Clíniques, Urgències, Medicina Interna, Medicina Preventiva i la Unitat de Qualitat.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 25/05/2017 - Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques. Direcció General d'Emergències i Interior. 24/05/2017]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]