Categoria: Institucions sanitàries

L'Hospital Son Llàtzer acull l'exposició fotogràfica, Entre línies, de Jaume Ramis

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital Son Llàtzer acull l'exposició fotogràfica "Entre línies", en què l'autor pren com a punt de partida les línies d'expressió dels pacients ingressats a l'Hospital Joan March.

El fotògraf és Jaume Ramis Gual, treballador del Departament de Comunicació de l'Hospital Son Llàtzer.

L'acte d'inauguració de l'exposició ha comptat amb la participació de la consellera de Salut, Patricia Gómez; el gerent de l'Hospital, Francisco Marí; el director assistencial, José M. Gámez; la subdirectora assistencial de l'Hospital Joan March, Sandra Ferrer, i la directora d'infermeria, Ana M. Pérez.

La mostra, que es podrà contemplar al vestíbul d'Hospitalització durant els propers mesos, es compon de quinze retrats de pacients ingressats al Servei de Rehabilitació de l'Hospital Joan March.

L'autor explica que l'objectiu d’aquest treball fotogràfic és "fer un homenatge als pacients de l’Hospital Joan March —o a una part, ja que no han pogut sortir tots—, que malgrat l'edat i el dolor que pateixen m'han regalat la línia dels seus somriures i m'han permès realitzar aquest projecte personal".

El títol de l'exposició està relacionat amb les marques de les arrugues de les persones grans, tal com comenta el fotògraf: "Per a mi, les arrugues són les línies de la vida, dels somriures i també de les llàgrimes, les línies de l'amor i també del dolor, les línies dels anys de joventut i de la vellesa... i de la bellesa. Perquè l'única línia que ens separa d'allò que serem és la de la vida".

Aquesta exposició ha estat possible gràcies a la predisposició dels pacients i a la col·laboració de l'equip de fisioterapeutes de l'Hospital Joan March i de la Gerència de l'Hospital Son Llàtzer.

La mostra és d'accés públic per a pacients, usuaris i personal sanitari, i està previst que es pugui visitar a l'Hospital Joan March a partir del mes d'octubre.

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears. 14/07/2017]

[Foto: IB-Salut]

*15/07/2017 Diario de Mallorca - 'Entre línies' capta la belleza de los pacientes del Joan March
*14/07/2017 gentedigital.es - Son Llàtzer acoge una exposición fotográfica de retratos de pacientes ingresados en el Hospital Joan March.
*14/07/2017 mallorcadiario.com - Jaume Ramis retrata a 15 pacientes del Hospital Joan March.