Categoria: Institucions sanitàries

Contracte privat centralitzat del servei de mediació d'assegurances de la CAIB i del sector públic instrumental

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern, a proposta de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha atorgat l’autorització per exercir les competències per iniciar els tràmits del contracte privat centralitzat del servei de mediació d'assegurances de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i del sector públic instrumental.

Aquest contracte es va formalitzar el 2013, i finalitzarà, una vegada prorrogat per segon any consecutiu, el proper 15 d'octubre de 2017. Durant aquest temps s'ha fet una tasca important de racionalització de les pòlisses. Per això, es vol tramitar una nova contractació millorant les condicions aconseguides fins ara.

La Conselleria podrà exercir les competències per a la tramitació fins a l’adjudicació de l'expedient corresponent al procediment d’aquest contracte privat, el qual té un import màxim de despesa de 0,00 € i un valor estimat de 5.259.227,60 €.

Aquesta contractació será centralitzada a través d'un corredor d'assegurances que gestioni a nivell global les pòlisses de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

[Font: Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques. 22/09/2017]

[Foto: Barn Images / CC0 1.0 Universal]