Categoria: Institucions sanitàries

El Centre de Salut Son Pisà celebra els vint anys amb una jornada de portes obertes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Centre de Salut Son Pisà (Palma) ha celebrat el seu vintè aniversari amb una jornada de portes obertes, el 24 de noviembre, en la qual es van oferir un conjunt d’activitats i tallers dirigits als ciutadans.

A primera hora es va realitzar una sortida de rutes saludables. Després van començar diferents tallers centrats en l’alimentació i en la reanimació cardiopulmonar d’infants.

Així mateix, l’equip de medicina de família i infermeria va instruir sobre la reanimació cardiopulmonar d’adults, amb la col·laboració d’alumnes de l’IES Emili Darder. Per la seva part, l’equip de salut mental va impartir un taller de relaxació sobre consciència plena i també oferirà informació sobre la grip, el tabaquisme i la salut de la dona.

Els professionals del centre també van donar a conèixer el seu blog (sonpisa.blogspot.com.es), en el qual es poden consultar consells de vida saludable, de prevenció i d’actuació en determinades situacions.

El Centre de Salut Son Pisà es va inaugurar l’any 1997 amb l’objectiu d’aconseguir l’excel·lència en el tracte dels pacients i en els criteris de qualitat. Està format per un equip multidisciplinari de sanitaris (metges de família, pediatres, infermers i auxiliars d’infermeria) i per personal d’administració. Compta amb el suport d’una comare i d’una infermera de Ginecologia, que constitueixen la Unitat d’Atenció a la Dona, i també d'una treballadora social i una unitat de salut mental.

Son Pisà és un centre docent en el qual metges i infermers residents completen la formació.

[Font: Conselleria de Salut. 24/11/2017]

[Foto: Atenció Primària de Mallorca]