Categoria: Institucions sanitàries

Son Espases homenatja els professionals que s’han jubilat el 2017

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Universitari Son Espases ha retut un homenatge als professionals que s’han jubilat el 2017. Un acte emmarcat en la programació del dia de la Festa de Nadal, en el qual s’ha reconegut la seva feina i dedicació. També s’ha atorgat una condecoració als professionals que fa 25 anys que treballen a l’Hospital.

La tradicional Festa de Nadal de Son Espases, que s'ha celebrat a la sala d'actes, ha començat amb l’actuació nadalenca de la Coral de Son Espases i el Cant de la Sibil·la, a càrrec de Maria Antònia Camps Fornari, cantaire de les corals Cor de Dones i Orfeó de la Universitat de les Illes Balears. Posteriorment, s’han lliurat les condecoracions als professionals que formen part d’aquesta família des de fa 25 anys i s’ha homenatjat els treballadors que es jubilen el 2017.

A més, també s’ha  fet entrega dels premis dels diferents concursos que es duen a terme anualment. Els guardonats del XXVI Concurs de Betlems han estat la Unitat d’Hospitalització 1-O (Oncologia i Ginecologia), que ha obtingut el primer premi, i la Unitat d’Hospitalització 2-O (Cirurgia Vascular i Cardiologia), que ha obtingut el segon premi.

La Unitat de Rehabilitació de Son Espases i Admissió Consultes han obtingut, respectivament, el primer i el segon premi del VII Concurs de Decoració Nadalenca.

Pel que fa als premiats del XXVI Concurs de Fotografia, els guanyadors han estat Isabel Ruiz (primer premi) i Eduardo Martínez (segon premi).

[Fonts: Hospital Universitari Son Espases - Conselleria de Salut. 20/12/2017]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]