Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Institucions sanitàries Modificació dels preus que han d’aplicar els centres sanitaris de la xarxa pública de les Illes Balears

Modificació dels preus que han d’aplicar els centres sanitaris de la xarxa pública de les Illes Balears

En el BOIB núm. 2, de 4 de gener de 2017, s’ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), per la qual es modifica l’Ordre de la consellera de Salut i Consum, de 22 de desembre de 2006, per la qual s’estableixen els preus públics que han d’aplicar els centres sanitaris de la xarxa pública de les Illes Balears per la prestació de serveis sanitaris, quan hi hagi tercers obligats al pagament o usuaris sense dret a l’assistència sanitària de la Seguretat Social.

Podeu consultar l’anterior establiment de preus públics aplicables pels centres sanitaris públics de Balears en el BOIB núm. 187, de 28 de desembre de 2006.

Relació de centres afectats:

- Hospital Universitari Son Espases.

- Hospital de Manacor.

- Hospital Son Llàtzer.

- Hospital Comarcal d’Inca.

- Gerència del 061.

- Gerència d’Atenció Primària de Mallorca.

- Hospital General Mateu Orfila.

- Atenció Primària de Menorca.

- Hospital Can Misses.

- Hospital de Formentera.

- Atenció Primària d’Eivissa i Formentera.

- Gestió Sanitària i Assistencial de les Illes Balears.

A més dels centres afectats, en aquest enllaç podeu trobar els preus de l’atenció especialitzada, com ara el preu per grup relacionat amb el diagnòstic (GRD) i el preu de l’hospitalització per dia d’estada i llit ocupat, entre d’altres. Així com els de l’atenció primària, entre els quals es troben els preus de la primera consulta, consultes successives i consultes mèdiques a domicili.

[Font: BOIB. Núm. 002. 04/01/2018]

[Foto: Hospital Son Llàtzer]