Categoria: Institucions sanitàries

Neix la revista Annals of Mediterranean Surgery, publicació oficial de la SOBACIR

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

S'ha firmat un conveni de col·laboració entre el Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB), la Universitat de les Illes Balears (UIB) i la Societat Balear de Cirurgia (SOBACIR) per a l'edició de la revista Annals of Mediterranean Surgery.

A l'acte, que va tenir lloc a la seu del Col·legi de Metges, hi van assistir el president de la institució, Dr. Antoni Bennasar; el president de la Societat Balear de Cirurgia, Dr. Xavier Francesc González; el director de la Revista AMS, Dr. Alessandro Bianchi; i el director d'Edicions UIB, Joan Muñoz Gomila.

Annals of Surgery Mediterranean (AMS) és la publicació oficial de la Societat Balear de Cirurgia (SOBACIR), l'objectiu principal de la qual és contribuir a la difusió de la investigació mèdica amb especial atenció sobre disciplines quirúrgiques, dirigides a professionals mèdics, investigadors, estudiants, professors i tots aquells que estiguin interessats en aquest camp d'estudi.

El comitè editorial està format per F. Xavier González Argenté, cap de redacció; Alessandro Bianchi i Juan José Segura Sampedro, editors associats; i Aina Ochogavía Seguí, Jaume Bonnín Pascual i Marina Jiménez Segovia, editors assistents, membres del Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari Son Espases. També hi estaran implicats metges de diferents especialitats quirúrgiques de totes les illes, així com de la península i de l'estranger. Alhora que hi col·laboraran cirurgians de reconegut prestigi, tant nacional com internacional, que formaran part del comitè editorial i, a més, comptarà amb un procés anònim extern de revisió d'experts.

La revista es presenta en format digital amb un sistema d'accés obert i gratuït, que permetrà la transferència de coneixements amb uns exigents criteris de qualitat. Aquesta revista tendrà una periodicitat semestral i inclourà els resums de totes les comunicacions (orals, cartells i vídeos) de la reunió anual de la SOBACIR.

A continuació, podeu consultar el primer número publicat: vol. 1, núm. 1 (2018).

Us animam també a seguir l'activitat de la revista a través del seu compte de Twitter (@AMSurgery).

[Fonts: Annals of Mediterranean Surgery - Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears]

[Fotos: AMS - COMIB]

Notícies relacionades a Infosalut
*27/02/2018 - Cirurgia de Son Espases ha publicat un article sobre teixit mamari en tumors benignes de marge anal.