Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Institucions sanitàries Un pacient de la Unitat de Pal·liatius de l'Hospital General ha mort a causa d'un incendi

Un pacient de la Unitat de Pal·liatius de l'Hospital General ha mort a causa d'un incendi

Un pacient ingressat a la Unitat de Pal·liatius de l'Hospital General, amb un procés molt avançat, va morir com a conseqüència d'un foc provocat a la seva habitació.

Els fets es van produir la tarda del 5 de març i el pacient va resultar ferit amb cremades de segon grau, que van accelerar el desenllaç de la seva mort.

El metge responsable del pacient va informar en tot moment als familiars del pacient i, des de l'Hospital, es va notificar al jutjat de guàrdia.

Tot d'una que es va provocar l'incendi, un familiar de l'habitació del costat va avisar al personal i va agafar un extintor per apagar-lo. El personal de seguretat va controlar el foc i, posteriorment, es va comunicar als Bombers i als serveis d'emergència del SAMU-061.

L'Hospital General, el Servei de Salut i la Conselleria de Salut van traslladar el més sentit condol a la família del pacient.

[Font: Conselleria de Salut. 05/03/2018]

[Foto: Infosalut]