Categoria: Institucions sanitàries

Homenatge a trenta-quatre professionals jubilats de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Trenta-quatre professionals d’Atenció Primària de Mallorca han rebut un homenatge a la capella de Can Campaner amb motiu de la seva jubilació.

Es tracta de 7 metges de família, 3 pediatres, 10 infermers, 1 auxiliar d’infermeria, 1 odontòleg, 5 zeladors i 7 auxiliars administratius.

Tots aquests professionals de la sanitat, que han arribat al final de la seva llarga carrera entre el setembre de 2017 i el febrer de 2018, han rebut l’agraïment del gerent d’Atenció Primària de Mallorca, Miquel Caldentey.

També han assistit a l’acte la subdirectora d’Atenció Primària i Urgències Extrahospitalàries, Rosa Duro; la directora mèdica i la directora d’infermeria d’Atenció Primària, Antònia Roca i Maria Antònia Font, respectivament.

Miquel Caldentey, Rosa Duro i Maria Antònia Font han expressat als homenatjats l’agraïment per l’esforç i la dedicació durant dècades de servei en un àmbit tan important per a la població com és el de la salut. Han destacat, a més, la contribució de totes aquestes persones en la millora de la qualitat de vida del pacient.

[Font: Conselleria de Salut. 14/03/2018]

[Foto: Conselleria de Salut]