Categoria: Institucions sanitàries

Conveni de la Conselleria de Salut per al foment de la recerca en cures en el Sistema Nacional de Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 126, de 24 de maig de 2018, s'ha publicat la Resolució de l'Institut de Salut Carlos III, per la qual es publica el Conveni amb la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per al foment de la recerca en cures en el Sistema Nacional de Salut.

El conveni ha estat signat per Jesús Fernández Crespo, com a director de l'Institut de Salut Carlos III, i Patricia Gómez Picard, com a consellera de Salut.

La finalitat d'aquest conveni és establir una col·laboració entre l'Institut, a través de la Unitat de Recerca en Cures de Salut (Investén-ISCIII), i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per al foment de la recerca en cures.

Aquesta col·laboració es realitzarà mitjançant les accions següents:

  • Activitats conjuntes dirigides a garantir la presència de la recerca en cures de salut en les polítiques nacionals i regionals sobre planificació i gestió de la recerca.
  • Activitats conjuntes dirigides a promoure l'activitat investigadora i innovadora de forma coordinada entre els professionals d'infermeria i altres professions afins fomentant l'intercanvi nacional i internacional.
  • Activitats conjuntes dirigides a facilitar la transferència de resultats de recerca a la pràctica clínica.
  • Activitats conjuntes dirigides a identificar les necessitats de formació dels professionals interessats en la recerca en cures.
  • Activitats conjuntes dirigides a donar suport i assessoria en metodologia de la recerca.
  • Activitats conjuntes dirigides al seguiment de resultats de recerca sobre efectivitat de les cures.

Amb la finalitat de coordinar les activitats conjuntes, a nivell autonòmic, es designaran dos representants de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

El conveni tindrà una vigència de 4 anys.

[Font: BOE. Núm. 126. 24/05/2018]