Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Institucions sanitàries Son Espases acull la seu de la Coordinació Autonòmica de Trasplantaments de les Illes Balears

Son Espases acull la seu de la Coordinació Autonòmica de Trasplantaments de les Illes Balears

La Coordinació Autonòmica de Trasplantaments de les Illes Balears (CATIB), depenent del Servei de Salut de les Illes Balears, ha instal·lat la seva seu a l'Hospital Universitari Son Espases.

Aquest nou emplaçament a l’Hospital suposa comptar amb una oficina d’informació i d’actualització per als professionals i els usuaris en tots els temes relacionats amb aquesta àrea, una millora en la coordinació amb les unitats de trasplantament hospitalàries, potenciar programes ja existents i impulsar-ne de nous, reforçar la formació continuada, la docència i la recerca i prestar suport i col·laboració al Pla de Medul·la Òssia.

El despatx del coordinador autonòmic, Dr. Miguel Agudo, està situat a la segona plata, entre els mòduls M i N d’hospitalització. La Coordinació Autonòmica també disposa d’un altre despatx, situat a la primera planta.

La Coordinació Autonòmica de Trasplantaments funciona com una oficina d'informació i d’actuació en tot el que està relacionat amb el trasplantament d'òrgans i teixits, i disposa d’autonomia i organització pròpia.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 05/06/2018]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Notícies relacionades a Infosalut
*24/07/2018 - La Coordinació Autonòmica de Traslantaments de Balears rep el guardó a l'Administració Pública a la Gala dels Premis Solidaris ONCE Illes Balears 2018.