Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Institucions sanitàries El Banc de Sang convida la població de les Illes Balears a participar en el calendari Dona Sang 2019

El Banc de Sang convida la població de les Illes Balears a participar en el calendari Dona Sang 2019

El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears convida la població de les Illes Balears a participar en el Calendari Dona Sang 2019: Les petites coses que et fan sentir bé. Després de l'èxit de les edicions anteriors, la institució vol repetir aquesta magnífica experiència per donar un valor afegit als regals simbòlics que es lliuren a les persones que de forma solidària donen sang.

Des de l'any 2014 el Banc de Sang realitza aquest concurs amb l'objectiu d'agrair les donacions de sang i de reconèixer el talent de les persones que envien les seves fotografies per participar.

El tema per al calendari “Dona sang 2019” és “Les petites coses que et fan sentir bé”. Les persones que desitgin participar-hi han d'enviar les fotografies abans de l'1 de setembre per correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Les imatges han de retratar les petites coses que ens fan sentir bé, com ara un paisatge commovedor, un instant gravat en la memòria, una abraçada que no acaba mai, l'olor de cafè, una manta en el sofà un dia de pluja, una bona rialla, un passeig per la muntanya, el so de les ones, un petó de la persona estimada, llocs que et produeixen pau, la brisa acariciant la pell, una posta de sol, el somriure dels teus amics…

Les millors fotografies s'utilitzaran per crear el calendari de l'any que ve. L'objectiu és recordar cada dia el que realment és important en la vida i ajudar a aquells que estan passant per una situació difícil, com les persones que necessiten transfusions de sang per seguir vivint.

El concurs es difondrà per correu electrònic entre els donants de sang, en xarxes socials, web i mitjans de comunicació.

Per a més informació, podeu consultar les bases de participació en el concurs.

Sobre la FBSTIB

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) és una entitat sense ànim de lucre composta pel Banc de Sang, el Banc de Teixits i el Banc de Llet Materna de l'arxipèlag balear.

El Banc de Sang és l'encarregat de totes les etapes de la donació, des de la planificació de campanyes de donació, la promoció de la donació de sang en l'àmbit regional i la convocatòria de donants, fins al processament, anàlisi i distribució dels diferents hemoderivats als hospitals i clíniques de les Balears.

El Banc de Teixits ajuda a cobrir una necessitat creixent en l'entorn balear i a facilitar la labor als professionals sanitaris implicats en activitats que requereixen trasplantaments de teixits.

El Banc de Llet Materna s'encarrega de recollir, processar, emmagatzemar i dispensar aquest producte biològic a nens amb necessitats alimentàries especials.

[Font: Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. 23/07/2018]

[Foto: Banc de Sang i Teixits]