Categoria: Institucions sanitàries

Modificació dels Estatuts del Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 105, de 25 d’agost de 2018, s’ha publicat la proposta de resolució i la resolució de la consellera de Presidència, en exercici de les competències en matèria de col·legis professionals, per la qual es qualifica positivament la modificació dels Estatuts del Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears i se n’ordena la inscripció en el full registral corresponent del Registre de Col·legis Professionals de les Illes Balears.

El mes d’abril de 2017 el Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears va presentar en el Registre de la Conselleria de Presidència una sol·licitud de qualificació de la modificació de determinats articles.

Una vegada realitzats els tràmits pertinents i d’acord amb la normativa jurídica vigent, es proposa a la consellera de Presidència que dicti una resolució en els termes següents:

  • Qualificar positivament els nous Estatuts del Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears, annexos a aquesta Resolució.
  • Ordenar la inscripció d’aquesta modificació del text dels Estatuts en el full registral corresponent del Registre de Col·legis Professionals de les Illes Balears.

Per a més informació, podeu consultar l'Annex d'aquesta Resolució.

[Font: BOIB. Núm. 105. 25/08/2018

[Foto: Barn Images / CC0 1.0 Universal ]