Categoria: Institucions sanitàries

Son Espases ret homenatge als professionals jubilats i lliura guardons de diversos concursos

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Universitari Son Espases va celebrar un acte per retre homenatge als vuitanta professionals del centre hospitalari que s’han jubilat enguany. D’aquesta manera es pretén reconèixer-los la tasca que hi han duit a terme i la dedicació que han demostrat. A més, es va realizar un homenatge a seixanta professionals que fa vint-i-cinc anys que fan feina a Son Espases.

L’acte de la jornada de la Festa de Nadal de l’Hospital va començar a la sala d’actes a les 10 del matí amb una missa oficiada pel pare Serra i va continuar amb el Cant de la Sibil·la a càrrec de la Coral de l’Hospital Universitari Son Espases.

Seguidament es van lliurar els guardons dels concursos nadalencs convocats als centres del Sector Sanitari de Ponent: el primer premi del XXVII Concurs de Betlems va ser per a la Unitat d’Hospitalització (3M) i el segon premi es a donar a la Unitat d’Hospitalització 2P (Cardiologia). Per la seva part, el Servei de Rehabilitació de Son Espases va obterni el primer premi del IX Concurs de Decoració Nadalenca i el segon va ser per a Reanimació.

Les persones guardonades en el XXVII Concurs de Fotografia van ser Rafael Ramis amb el primer premi i Isabel María Sánchez Ruiz amb el segon premi. A més, Mónica del Rocío Trujillo va guanyar el primer premi del I Concurs de Dibuix d’Adults de l’Hospital.

Primera edició del Concurs de Relats Curts

La novetat d’enguany ha estat la primera edició del Concurs de Relats Curts, en el qual van participar cent vint persones.
Membres del Jurat: l’escriptora Rosa Maria Planas i els metges i escriptors Gustavo Catalán i Onofre Pons, els quals van felicitar l’Hospital per aquesta iniciativa i per dedicar un espai a l’humanisme i poder compartir les inquietuds literàries de professionals i d’usuaris. A més, van destacar l’alta participació en aquesta primera edició i la qualitat i la vàlua dels relats presentats.

En la categoria “Professionals de l’Hospital”, els guanyadors van ser Antoni Truyols en l’apartat de relats en català i Francisco Javier Rascón en el de relats en castellà. I en la categoria “Usuaris”, els premis van recaure en Bernat Joan Amengual en l’apartat de relats en català i a Elena Suau en el de relats en castellà.

[Font: Conselleria de Salut. 20/12/2018]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Què en diu la premsa
*20/12/2018 ultimahora.es - Son Espases rinde homenaje a los profesionales que se han jubilado en 2018.
*20/12/2018 noticiasmallorca.es - Son Espases rinde homenaje a los profesionales que se han jubilado este año.
*20/12/2018 gentedigital.es - Son Espases rinde homenaje a los profesionales que se han jubilado este año.