Categoria: Institucions sanitàries

L'IB-Salut manté l’ambulància de Sóller sense canvis d’horari ni d’ubicació

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) manté l’ambulància 12 hores diàries a Sóller i en cap moment s’ha plantejat reduir ni un minut aquest servei al municipi.

L’únic canvi que s’havia previst era que el vehicle pogués passar la nit a una nau que el Servei de Salut disposa al polígon de Son Castelló de Palma. D’aquesta manera es podrien dur a terme, de manera més operativa, les tasques de manteniment que el vehicle necessita, sempre fora del seu horari de servei.

No obstant això i donat la confusió que el canvi previst ha generat, el Servei de Salut ha decidit deixar la situació tal com estava. És a dir, quan el vehicle acabi el seu torn de 12 hores, passarà la nit al carrer al mateix municipi de Sóller fins el dia següent quan se reiniciï el servei.

Aquest canvi no suposava cap reducció de l’horari de l’ambulància, ja que a primera hora del matí havia de tornar a iniciar la seva jornada de 12 hores, com ho ve fent des de fa uns anys.

El Servei de Salut lamenta la confusió que s’ha generat i rebutja l’ús partidista de la situació que ha fet el Partit Popular, amb l’única intenció de provocar l’alarma entre la població.

[Font: Conselleria de Salut. 03/01/2019]

[Foto: Infosalut]

Què en diu la premsa
*02/01/2019 gentedigital.es - Salud mantiene la ambulancia de Sóller "sin cambios de horario ni de ubicación".