Categoria: Institucions sanitàries

S'actualitzen els annexos que regulen la gestió del Fons de cohesió sanitària

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 314, de dia 29 de desembre de 2019, s'ha publicat l'Ordre SCB/1421/2018, de 27 de desembre, per la qual s'actualitzen els annexos I, II i III del Reial decret 1207/2006, de 20 d'octubre,  per la que es regula la gestió del Fons de cohesió sanitària.

El Fons de Cohesió Sanitària, es va crear el mes de desembre de 2001. El Fons regula les mesures fiscals i administratives del nou sistema de finançament de les Comunitats Autònomes de règim comú i Ciutats amb Estatut d'Autonomia, amb la finalitat de garantir la igualtat d'accés als serveis d'assistència sanitària públics en tot el territori espanyol.

En la citada Ordre els annexos I, II i III del Reial decret de 2006, queden substituïts pels annexos I, II i III de la present Ordre. 

Així mateix, aquests nous annexos seran d’aplicació en la liquidació del Fons de Cohesió Sanitària de l'any 2017.

Mentre tant no es designin Centres, Serveis o Unitats de referència del Sistema Nacional de Salut per a l'atenció o realització de les patologies, tècniques, tecnologies o procediments inclosos en l'annex III del Reial Decret de 2006, es continuarà compensant aquesta activitat pels conceptes i imports recollits en l'annex III a tots els Centres que les realitzin. Una vegada designats CSUR per a una patologia, tècnica, tecnologia o procediment, només es finançarà l'activitat remesa a aquells Centres, Serveis o Unitats que hagin estat designats de referència per a aquesta.

Podeu consultar els annexos I, II i III en aquest enllaç

[Font: BOE. Núm. 314. 29/12/2018]

[Foto: Infosalut]