Categoria: Institucions sanitàries

Conveni 2018 per a desenvolupar el Programa d’atenció de drogodependències i altres adiccions

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 314, de dia 29 de desembre de 2019, s'ha publicat la Resolució de 30 de novembre de 2018, de la Secretaria d'Estat de Serveis Socials, per la qual es publica el Conveni per a l'any 2018 amb la Comunitat Autònoma d'Illes Balears, sobre drogodependències.

El conveni s'ha subscrit entre la Delegada del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues, María Azucena Martí Palacios, en representació del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social i la Consellera de Salut, Patricia Gómez Picard, de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

La Conselleria de Salut de les Illes Balears desenvoluparà en el 2018 el Programa d'atenció de drogodependències i altres addiccions, en diferents àmbits d'actuació, per un import de 294.000,00 euros.

El Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social (Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues) finançarà la realització d'aquests programes, amb crèdits provinents del Fons de béns decomissats per tràfic il·lícit de drogues i altres delictes relacionats.

La vigència d'aquest conveni  ha finalitzat el dia 31 de desembre de 2018.

[Font: BOE. Núm. 314. 29/12/2019]

[Foto: Josué Goge / Drogas / CC-by-sa-3.0 de ]