Categoria: Institucions sanitàries

Es crea el Comitè de les professions del sector sanitari i social

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 32, de dia 6 de febrer de 2019, s'ha publicat l'Ordre SCB/93/2019, de 4 de febrer, per la qual es crea el Comitè de les professions del sector sanitari i social.

La seva creació no suposa increment de la despesa pública.

La finalitat d'aquesta Ordre és regular la composició i el règim de funcionament del Comitè de les professions del sector sanitari i social (Comitè) com a òrgan consultiu i d'assessoria de les professions del sector sanitari i social en relació amb les polítiques dutes a terme pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, de conformitat amb el que es disposa en la normativa vigent.

Funcions del Comitè

  • Assessorar i formular propostes sobre matèries que resultin d'especial interès per al Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social i, en qualsevol cas, sobre els projectes normatius amb rang de llei impulsats per aquest.
  • Conèixer els Plans Integrals que es desenvolupin, quan siguin sotmesos a la seva consulta; així com les disposicions o acords del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut i del Consell Territorial de Serveis Socials i del Sistema per a l'Autonomia i Atenció a la Dependència que afectin directament matèries relacionades amb les professions del sector sanitari i social.
  • Informar els projectes normatius que afectin principis bàsics de la política de recursos humans i que afectin les professions del sector sanitari i social, així com altres matèries que els pugui atribuir la persona titular del Departament.

[Font: BOE. Núm. 32. 06/02/2019]

[Foto: Infosalut]